Akcija!
 

Ametist sa lančićem

1,390.00RSD

Privlači obolje i bogatstvo pa se često koristi i kao podrška u igrama na sreću. Smiruje živce i čuva srce…


Rok dostave : 1-3 dana

Naručite telefonom:
021/472 05 12
063/376 080
Radno vreme Call centra:
08-18h(radnim danima) i 09-14h(subotom)

Kategorija:
 

Opis

Lepota i moć poludragog kamenja.

HOROSKOPSKI ZNAK – Škorpija, Strelac, Vodolija, Ribe

Poznat kao “oko intuicije”, ovaj kamen je rasprostranjen svuda po svetu, a pronađen je u Brazilu, Boliviji, Meksiku, Africi, Kanadi, Rusiji, Americi i u Evropi.

Privlači obolje i bogatstvo pa se često koristi i kao podrška u igrama na sreću. Pomaže u slučaju menstrualnih problema, pojačava memoriju, reguliše krvni pritisak i koristi se protiv gojenja. Smiruje živce i čuva srce.

Ima bogatu istoriju, a narodi su mu se od davnina divili zbog njegove lepote i koristili su ga za izradu nakita i amajlija. Imao je veliku vrednost jer je bio sinonim za luksuz i bogatstvo, pa se često može naći u kraljevskim krunama i nakitu. Veoma je bio cenjen i među hrišćanima jer je bio simbol vere i lojalnosti Hristu.
Ukoliko volite igre na sreću ovaj kamen može da bude vaša amajlija. Peporučuje se Škorpijama, Strelčevima, Vodolijama i Ribama kao poludragi kamen koji najviše prija njihovoj prirodi, a veruje se i u njegova lekovita svojstva kao što je ublažavanje menstrualnih bolova i sprečavanje gojaznosti.

Privesci se šalju u paketu zajedno sa posrebrenim lančićem koji zajedno čine savršenu kombinaciju, tako da ga možete pokloniti nekoj dragoj osobi ili ga sačuvati za sebe!