Akcija!
 

Aventurin sa lančićem

1,390.00RSD

Koristi se za otklanjanje raznih strahova, nemira i stida. Podstiče optimizam, ali i doprinosi emotivnoj stabilnosti i ravnoteži…


Rok dostave : 1-3 dana

Naručite telefonom:
021/472 05 12
063/376 080
Radno vreme Call centra:
08-18h(radnim danima) i 09-14h(subotom)

Kategorija:
 

Opis

Lepota i moć poludragog kamenja.

HOROSKOPSKI ZNAK – Rak, Vodolija

Najveća nalazišta nalaze u Indiji, Brazilu, Kolumbiji, Tanzaniji, Zimbabveu, Rusiji i Austriji. Naziv potiče je talijanskog jezika od riječi a ventura što znači slučajno.

Koristi se za otklanjanje raznih strahova, nemira i stida. Podstiče optimizam, ali i doprinosi emotivnoj stabilnosti i ravnoteži pa se preporučuje ljudima koji su u emotivnoj vezi ili braku. Daje najbolje rezultate ako ga nose oba partnera.

Zeleni aventurin simboliše trajnu i neraskidivu povezanost čoveka sa prirodom. Veruje se da stvara osećaj kreativnosti, mašte, mentalne bistrine, povećava blagostanje, donosi uspeh u karijeri, te nam uvek pomaže da pronđemo alternativno rešenje u različitim situacijama.  Kod napetih situacija vraća vam unutrašnju snagu i mir. Aventurin je kamen koji opušta i daje mirnoću snovima. Povezuje se sa kamenom sreće kod igara na sreću.

Privesci se šalju u paketu zajedno sa posrebrenim lančićem koji zajedno čine savršenu kombinaciju, tako da ga možete pokloniti nekoj dragoj osobi ili ga sačuvati za sebe!