Citrin sa lančićem

1,390.00RSD

Koristi se protiv depresije, podstiče dobro raspoloženje, podiže samopouzdanje. Donosi više energije i elana, povećava libido…


Rok dostave : 1-3 dana

Naručite telefonom:
021/472 05 12
063/376 080
Radno vreme Call centra:
08-18h(radnim danima) i 09-14h(subotom)

Kategorija:
 

Opis

Lepota i moć poludragog kamenja.

HOROSKOPSKI ZNAK – Blizanci, Devica, Vaga, Vodolija

Sve vezano za ovaj kamen odiše pozitivnošću i srećom, a čak i njegovo ime koje vuče poreklo od francuskke reči za limun nosi sa sobom asocijaciju na sunce i svetlo. Nalazišta ovog poludragog kamena su u Brazilu, Africi, Madagaskaru, Francuskoj, Rusiji, Škotskoj i Americi. Poznat je još od 380. godine pre nove ere i bio je jedan od omiljenih Starih Grka i Rimljana. Kraljica Viktorija bila je oduševljena ovim kamenom i uvela ga je u mnoge modne detalje kao što su broševi i igle za kravate i kiltove. Holivudske zvezde obožavale su ovaj kamen i tako mu dale na popularnosti.

Koristi se protiv depresije, podstiče dobro raspoloženje, podiže samopouzdanje. Donosi više energije i elana, povećava libido i donosi odlične rezultate na seksualnom polju. Daje najbolje rezultate ako ga nose oba partnera.
Zbog svoje vedre boje i energije, ovaj kamen se preporučuje onima koji su depresivni jer podstiče dobro raspooloženje i time podiže samopouzdanje.
Odiše energijom pa nam daje osećaj elana, a pozitivno utiče i na libido i donosi odlične rezultate na seksualnom polju. Ukoliko želite da pogrejete stvari u spavaćoj sobi, preporučujemo da i vi i partner nosite ovaj kamen. Odličan je za Blizance, Device, Vage i Vodolije.

Privesci se šalju u paketu zajedno sa posrebrenim lančićem koji zajedno čine savršenu kombinaciju, tako da ga možete pokloniti nekoj dragoj osobi ili ga sačuvati za sebe!