Akcija!
 

Gorski kristal sa lančićem

1,390.00RSD

Koristi se protiv glavobolja, iscrpljenosti, jača imunološki sistem. Čisti krvne sudove olakšava rad srca. Sprečava infarkt…


Rok dostave : 1-3 dana

Naručite telefonom:
021/472 05 12
063/376 080
Radno vreme Call centra:
08-18h(radnim danima) i 09-14h(subotom)

Kategorija:
 

Opis

Lepota i moć poludragog kamenja.

HOROSKOPSKI ZNAK – Ovan, Rak, Lav, Jarac

Nalazišta: Brazil, SAD, Madagaskar, Alpe

Koristi se protiv glavobolja, iscrpljenosti, jača imunološki sistem. Čisti krvne sudove olakšava rad srca. Sprečava infarkt.

Ovaj poludragi kamen trebate da držite blizu sebe kako biste osetili njegovo blagotvorno dejstvo. Preporučuje se da ga nosite oko vrata ka oogrlicu ili da ga držite ispod jastuka dok spavate. Kamen je u harmonijij sa energijom koja ga okružuje i ima blagotvorno dejstvo na zdravlje nosioca.
Kamen razbija energetske blokade, pročišćava vaš um i dušu i jača telo. Utiče na to da se osećate jaki u trenucima kada je teško, a povećava i osetljivost i percepciju. Odličan je saveznik kada vam treba da se vratite u ravnotežu i budete u harmoniji sa sobom. Ukoliko vam je potrebno da budete kreativni, inspirisani i da imate nove ideje ovaj kamen je idealan za vas. Ako ste još uz to rođeni u znaku Ovna, Raka, Lava ili Jarca, onda je on sve što vam treba za harmoničan i inspirisan život.

Privesci se šalju u paketu zajedno sa posrebrenim lančićem koji zajedno čine savršenu kombinaciju, tako da ga možete pokloniti nekoj dragoj osobi ili ga sačuvati za sebe!