Akcija!
 

Kalcedon sa lančićem

1,390.00RSD

Kalcedon čuva od slabosti, melanholije, i različitih vrsta bolesti: grlobolje, glavobolje, groznice, prehlade, kašlja, gnojnih rana…


Rok dostave : 1-3 dana

Naručite telefonom:
021/472 05 12
063/376 080
Radno vreme Call centra:
08-18h(radnim danima) i 09-14h(subotom)

Kategorija:
 

Opis

Lepota i moć poludragog kamenja.

HOROSKOPSKI ZNAK – Blizanci, Škorpija, Strelac

Nalazišta: Brazil, Indija, Namibija, Turska.

Kalcedon čuva od slabosti, melanholije, i različitih vrsta bolesti: grlobolje, glavobolje, groznice, prehlade, kašlja, gnojnih rana. Podstiče stvaranje crvenih krvnih zrnaca i funkciju koštane srži. Utiče na poboljšanje opšteg stanja organizma.

Najčešće je roze, žuto-braon, žute, sive i sivo plave boje. Naziva se “kreativnim unutrašnjim detetom”, ali i kao “pevačev kamen”. Ovaj kamen tople boje budi samopouzdanje i želju da se dokažemo i pokažemo. Pevačica Adel toliko je oduševljena ovim kamenom da bez njega ne želi da nastupa.
U starom Egiptu su ga koristili kao drastičan kontrast oniksu i lapisu u izradi nakita za plemiće. U srednjem veku su isceljitelji smatrali da ovaj kamen može da smanji stres i vrati u život preminule. Kamen zbog svoje boje budi optimizam i želju za nestašlucima kao kada smo bili deca. Odlično je povezan sa rozen kvarcem koji je idealan za balans seksualne energije i vibracije ljubavi. Veruje se da oba kamena u blizini čakre srca pomažu u povezivanju sa našom romantičnom i strastvenom stranom.

Privesci se šalju u paketu zajedno sa posrebrenim lančićem koji zajedno čine savršenu kombinaciju, tako da ga možete pokloniti nekoj dragoj osobi ili ga sačuvati za sebe!