Akcija!
 

Onix sa lančićem

1,390.00RSD

Pomaže rast kose, jača nokte, poboljšava krvotok, naročito onima koji pate od hladnih ruku i nogu. Očne bolesti, gluvoća i bolesti uha…


Rok dostave : 1-3 dana

Naručite telefonom:
021/472 05 12
063/376 080
Radno vreme Call centra:
08-18h(radnim danima) i 09-14h(subotom)

Kategorija:
 

Opis

Lepota i moć poludragog kamenja.

HOROSKOPSKI ZNAK – Jarac, Lav, Strelac, Vodolija

Nalazišta: Australija, južna Afrika

Pomaže rast kose, jača nokte, poboljšava krvotok, naročito onima koji pate od hladnih ruku i nogu. Očne bolesti, gluvoća i bolesti uha pa i osetljivost na promene vremena i apatija mogu se ublažiti i izlečiti oniksom.

Kamen zaštite, oslobođenja i mira, savetuje se osobama koje imaju fobije, sve od tarantula i letenja do straha od vezivanja. Moćni kamen ratnika, oniks pomaže kod negativnih misli i oslobađanja od toksičnih emocija poput straha. Ukoliko u vašu kolekciju kamena uvrstite i oniks imaćete uvid u sva dešavanja i imaćete neverovatnu podršku.
Preporučuje se onima koji su rođeni u znaku Jarca, Lava, Strelca i Vodolije. Bio j eizuzetno popularan u starom Egiptu, a za njega su mislili da tera zle ljude i crnu magiju.

Privesci se šalju u paketu zajedno sa posrebrenim lančićem koji zajedno čine savršenu kombinaciju, tako da ga možete pokloniti nekoj dragoj osobi ili ga sačuvati za sebe!