Ružičasti kvarc sa lančićem

1,390.00RSD

Podstiče ljude na bezuslovnu ljubav prema sebi i prema drugima. Posebno je koristan osobama koje su izložene stresu…


Rok dostave : 1-3 dana

Naručite telefonom:
021/472 05 12
063/376 080
Radno vreme Call centra:
08-18h(radnim danima) i 09-14h(subotom)

Kategorija:
 

Opis

Lepota i moć poludragog kamenja.

HOROSKOPSKI ZNAK – Bik, Rak, Devica, Jarac

Kamen poznat i kao “magnet ljubavi”, simbol je bezuslovne ljubavi, oproštaja i saosećanja. Korišćen je za izvođenje ljubavnih rituala i ceremonija vekovima unazad. Kako kamen ne bi izgubio svoju boju i dejstvo treba ga držati na suncu.Najčešće se vadi u Brazilu, Madagaskaru, Indiji i Južnoj Americi.

Podstiče ljude na bezuslovnu ljubav prema sebi i prema drugima. Posebno je koristan osobama koje su izložene stresu. Doprinosi smanjenju telesne mase, lečenju kožnih bolesti, pospešuje cirkulaciju. Trebalo bi da ga ima svaki dom.
Stari Rimljani i Asirci prvi su koristili ovaj kristal kao dodatak nakitu. Korišćen je kao talisman sa svojim simboličnim dejstvom. Prema mitologiji, Kupidon rimski bog požude ili Eros grčki bog ljubavi, darivali su poklon ljubavi ljudima kao roze kvarc. Za boju se veruje da je boju dobio od krvi Afrodite prolivene u pokušaju da spase svog ljubavnika Adonisa. Oba ljubavnika su krvarili na ovom kamenu i njihova žrtva predstavlja večnu ljubav.

Privesci se šalju u paketu zajedno sa posrebrenim lančićem koji zajedno čine savršenu kombinaciju, tako da ga možete pokloniti nekoj dragoj osobi ili ga sačuvati za sebe!