Akcija!
 

Tigrovo oko na lančiću

1,390.00RSD

Deluje antidepresivno i umirujuće. Pomaže obolelima od jetre, leči astmu i bronhitis. Štiti od uroka i crne magije…


Rok dostave : 1-3 dana

Naručite telefonom:
021/472 05 12
063/376 080
Radno vreme Call centra:
08-18h(radnim danima) i 09-14h(subotom)

Kategorija:
 

Opis

Lepota i moć poludragog kamenja.

HOROSKOPSKI ZNAK – Blizanci, Rak, Strelac

Nalazišta: Južna Afrika, Australija, SAD

Deluje antidepresivno i umirujuće. Pomaže obolelima od jetre, leči astmu i bronhitis. Štiti od uroka i crne magije. Leči migrenu, jača funkcije malog mozga, pomaže u slučaju duševnih bolesti a psihi obezbeđuje stabilnost.

Kamen koji lako menja oblike, odiše inspiracijom, perspektivom i dobrom srećom. Kamen ultimativne snage među poludragim kamenjem, može da pomogne da kanališete energiju ka svemu što radite kako biste imali potpunu kontrolu. Za sve zarobljene sanjare koji su ograničeni svojim sumnjama ili sumnjama drugih ljudi, ovaj kamen je idealan za balans toksičnih emocija i zadržavanjem fokusa. Koristite ga kao spiritualni kompas kada želite da pronađete svetlo i uradite nešto vezano za vaš napredak.
Njegovo ime vuče koren od francuske reči za mačku, pa se smatra dobrim gorivom za strast i savetuje se njegova upotreba svakodnevno kod meditacije. Idealno ide uz citrin i tako pomaže da vam stopala ostanu na zemlji iako vam je glava u oblacima. Treba li vam motivacija da ostvarite planove, stavite ovaj kamen u vašu kancelariju i oslonite se na vaš novi izvor inspiracije.

Privesci se šalju u paketu zajedno sa posrebrenim lančićem koji zajedno čine savršenu kombinaciju, tako da ga možete pokloniti nekoj dragoj osobi ili ga sačuvati za sebe!

Možda će vam se svideti …