Akcija!
 

Tirkiz sa lančićem

1,390.00RSD

Tirkiz se koristi za pomoć pri lečenju svih vrsta zavisnosti, strahova, kožnih bolesti kao i bolesti grla i disajnih puteva. Čisti zube i vilicu od karijesa…


Rok dostave : 1-3 dana

Naručite telefonom:
021/472 05 12
063/376 080
Radno vreme Call centra:
08-18h(radnim danima) i 09-14h(subotom)

Kategorija:
 

Opis

Lepota i moć poludragog kamenja.

HOROSKOPSKI ZNAK – Bik, Strelac, Vodolija, Ribe

Nalazišta: SAD, Avganistan,Kina , Izrael, Iran, Meksiko, Burma,Rusija…

Vrhovni isceljitelj, tirkiz je najlegendarniji od svog kamenja i nazivaju ga rok zvezdom među poludragim kamenjem i mineralima koji leče. Njegova dražesna plavo zelena boja učinila ga je veoma zanimljivim za izradu nakita u starom Egiptu, a fanovi ovog kamena bili su i kralj Tut i Kleopatra. Korišćen je za ukrašavanje fasade mnogih starih građevina, ako što je i Tadž Mahal u Indiji.
U srednjem veku, ratnici su ga nosili sa sobom kao zaštitu u borbi, a nalazimo ga i u ritualnim maskama. Asteci su verovali u njegovu snagu lične zaštite od negativnih sila, lečenju slomljenog srca i hroničnog stresa. U skladu sa modernim načinom života, ovaj kamen je svima dobrodošao. Unesite svetlost u vaš dan tako što ćete nositi nakit od tirkiza koji će učiniti svaku vašu odevnu kombinaciju vedrijom. Najpozitivnije vibracije osetićete ukoliko nosite ogrlicu sa tirkizom.

Tirkiz se takodje koristi za pomoć pri lečenju svih vrsta zavisnosti, strahova, kožnih bolesti kao i bolesti grla i disajnih puteva.

Čisti zube i vilicu od karijesa i paradentoze. Poboljšava cirkulaciju, pomaže u lečenju probavnih smetnji, ublažava menstrualne tegobe, probleme s prostatom…

Privesci se šalju u paketu zajedno sa posrebrenim lančićem koji zajedno čine savršenu kombinaciju, tako da ga možete pokloniti nekoj dragoj osobi ili ga sačuvati za sebe!